Klub information
Genshi-kan
Der findes ca. 100 forskellige karate-stilarter i verden, men i Danmark findes der kun ganske få. En person uden særligt kendskab til karate vil ikke umiddelbart kunne skelne den ene stilart fra den anden, da de alle stort set bygger på samme principper og teknikker.

I GENSHI-KAN ® trænes der gensei-ryu karate, som er traditionel karate med vægten lagt på præcision, effektivitet og respekt for de gamle principper. Gensei-ryu karate stammer fra øen Okinawa og blev for første gang introduceret i Danmark af Yukio Tonegawa i 1968. Yukio Tonegawa var bosat i Danmark indtil 1974, hvorefter han igen rejste tilbage til Tokyo i Japan.

Shihan Jess Petersen & Sensei Steen Petersen startede på karateuddannelsen i oktober 1971 på BUDOKAN i København, hvor Yukio Tonegawa dengang var instruktør. Den 6. april 1974 blev Shihan Jess Petersen gradueret til 1. dan (sort bælte) og Sensei Steen Petersen til 1. kyu (brunt bælte).

Genshi-kan
Den 20. august 1974 blev den første GENSHI-KAN ® karateskole grundlagt i Frederikssund, hvor der stadigvæk trænes flittigt. Karateskolen GENSHI-KAN ® har nu træningsfaciliteter i 2 forskellige byer i Storkøbenhavn - nemlig i Frederikssund, og Greve. Klubben ledes til daglig af brødrene Jess Petersen (8. dan) og Steen Petersen (7. dan). Der trænes 2 gange om ugen og hver træningsaften er inddelt i 2 niveauer, så alle får glæde af træningen.

Tilbage
Genshi-kan