Lørdag den 22. februar 2003 blev der afholdt Kodomo Cup samt Masters Cup i Baunehøjhallen, hvor GENSHI-KAN® havde 2 veteraner med i Masters Cup - nemlig Morten Bruun og Jørn Nielsen. Morten fik en flot bronze medalje og Jørn gik hjem med en sølv medalje. Begge kæmpere demonstrerede flot karate. Klubben ønsker tillykke.
Lørdag den.9.november 2002 deltog GENSHI-KAN® i Danmark Cup, som er hold-kamp ( 3 på et hold ) for kæmpere, som ikke har dan grader.

Holdet som bestod af Kim Andersen, Morten Bruun og Jacob Tue Voersaa Rasmussen. der kæmpede sig frem til finalen. De kæmpede bravt - også i finalen, men måtte se sig slået efter nogle spændende kampe, som gav holdet og klubben sølv-medaljer. Tillykke med det fine resultat. Se billede.

Samme dag var der DM for hold ( alle grader ) igen 3 mands hold + 1 reserve. Her gik det igen udemærket, så det endte med at GENSHI-KAN®'s hold kom til at kæmpe om broncemedaljen, men blev desværre besejret og fik derved 4.pladsen. Et godt resultat - trods alt. Holdet bestod Jørn Nielsen, Morten Smith, Morten Bruun og Brian Thorngaard Christensen.

21. april 2002 deltog 6 elever fra GENSHI-KAN® i B/B Cup i Svend Gønge Hallen i Lundby ved Næstved.

I klasserne:

kumite for piger mellem 12 - 15 år opnåede Nicole Malte Skaaning sølv
kumite junior drenge opnåede Martin Rye Pedersen bronce
kumite -70 kg drenge opnåede Karim M. Nielsen bronce

13. april 2002 deltog Morten Bruun i klassen +80 kg til DM i karate, hvor han nåede så langt som til kampen om 3.- 4. pladsen. Morten blev en flot nummer 4 og det er et meget fint resultat, da det er første gang Morten deltager i et DM. Et stort tillykke fra klubben.
9. marts 2002 hjemtog Morten Bruun og Jacob Tue Vorsaa Rasmussen hver deres bronze medalje i klassen +80 kg ved det 17. internationale Liven Cup 2002 i Aarhus. Morten og Jacob var i hver deres pulje og kunne derfor begge opnå bronze. Et flot resultat.
28. februar 2002 blev både Morten Smith og Thomas Due Andersen gradueret til 2. dan - Karateskolen GENSHI-KAN® ønsker tillykke med resultatet.
Tilbage